Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Volg ons

 

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
8.00 – 12.00 uur  

Tuinhuizen

Een tuinhuis dient niet langer louter om je werkmateriaal en grasmaaier te stallen. Het is uitgegroeid tot een volwaardige ruimte om je hobby te beoefenen, om je buitenkeuken te installeren of te gebruiken als pool house bij je zwembad.

Of je nu een tuinhuis wilt in een moderne, strakke stijl of een met een klassieke, landelijke look. We bouwen het helemaal zoals jij dat wil. Weet je het zelf niet zo goed, dan informeert Chris je over de verschillende mogelijkheden tijdens een uitvoerig gesprek.

We maken hier het onderscheid tussen het blokhutsysteem en het paneelbouw systeem. Blokhutsysteem

Je tuinhuis wordt opgebouwd volgens het blokhutsysteem met dubbele frezing, dat een betere winddichtheid garandeert en zelfs slagregen efficiënt buiten houdt. We gebruiken Rood Noorse Grenen, in 28 - 34 - 45 mm dikte, dat dankzij het koude klimaat waarin het groeit, heel stevig van structuur is en dus een lange levensduur garandeert. Bovendien vraagt dit houttype weinig onderhoud. Verder zijn er verschillende mogelijkheden aan dakbedekkingen en isolatie. Je krijgt een kleurloos behandelingsproduct gratis bijgeleverd en vervolgens schilder je het hout in een kleur naar wens. HBM beschikt over een eigen plaatsingsdienst, maar een doe-het-zelver kan net zo goed zelf aan de slag aan de hand van een gedetailleerd plan.

  • 28 - 34 - 45 mm dikte 
  • enkele of dubbele deur, met of zonder plexiglas opaal / helder 
  • met of zonder oversteek 
  • alles op maat

Klassiek 

Bij de klassieke uitvoering werken we met een tipdak. Als dakbedekking kan u kiezen tussen singels, metalen dakplaten, dakpannen of eigen dakbedekking. 

Hieronder vindt u enkele klassieke realisaties: 


Modern

Bij de moderne uitvoering werken we met een plat dak. Als dakbedekking kan u kiezen tussen metalen profielplaten met anti-condens, geïsoleerde dakplaten of EPDM folie met onderdak. 

Hieronder vindt u enkele moderne realisaties: 

Paneelbouw systeem

Het is ook mogelijk om voor een tuinhuis in paneelbouw te gaan voor wie houdt van een stijlvolle strakke look, vaak wordt hier gekozen voor bekleding in duurzame houtsoorten zoals geïmpregneerd hout, Thermowood, Thermo Ayous, … Deze tuinhuizen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, vormvast en duurzaam. 


Indien u dit wenst, kan het tuinhuis bij u aan huis geleverd worden. En om het u helemaal gemakkelijk te maken hebben we ook onze eigen plaatsingsdienst. U moet dan zelf helemaal niets doen, onze gespecialiseerde vaklui installeren dan  nauwkeurig uw tuinhuis in uw tuin. U hoeft er alleen maar van te genieten!   

Wenst u graag een richtprijs of wilt u dat wij mee nadenken over uw constructie. Maak dan een afspraak zodat de verkoper zeker aanwezig is om samen alles te bekijken, en u de nodige uitleg en prijs kan meegeven. 

Onze realisaties