Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
8.00 – 12.00 uur  

Tuinhuizen

We vervaardigen onze tuinhuisjes volgens het blokhutsysteem, dat wil zeggen met een dubbele frezing. Op die manier worden wind en zelfs slagregens heel efficiënt buiten gehouden. Zeker omdat we ook de deuren en gordingen in zware uitvoeringen leveren. Wilt u een enkele of dubbele deur, met/of zonder plexiglas, opaal of helder? Ook alle afmetingen zijn mogelijk bij ons.

Rood Noorse grenen

We gebruiken Rood Noorse Grenen, in 28 - 34 - 45 mm dikte. Dat dankzij het koude klimaat waarin het groeit, heel stevig van structuur is en dus een lange levensduur garandeert. Bovendien vraagt dit houttype weinig onderhoud. Niets dan voordelen dus. Uw constructie dient met een kleurloos behandelingsproduct behandeld te worden, u kan ook direct een houtkleur kiezen, of eventueel beitsen. Hierover willen we u zeker voldoende uitleg geven. 

  • Modern (= plat dak) of klassiek (= tip dak)
  • 28 - 34 - 45 mm dikte * enkele / dubbele deur, met / zonder plexiglas opaal / helder 
  • moderne dakbedekking: metalen profielplaten anti condens of isolatie, EPDM Folie + onderdak 
  • Klassieke dakbedekking: singels, onduline platen, metalen dakpanplaten, dakpannen, eigen dakbedekking 
  • met / zonder oversteek 
  • alles op maat

Indien u dit wenst, kan het tuinhuis bij u aan huis geleverd worden. En om het u helemaal gemakkelijk te maken hebben we ook onze eigen plaatsingsdienst. U moet dan zelf helemaal niets doen, onze gespecialiseerde vaklui installeren dan  nauwkeurig uw tuinhuis in uw tuin. U hoeft er alleen maar van te genieten!   Wenst u meerdere realisaties te bekijken, klik dan rechts op Tuinhuizen Modern of Tuinhuizen Klassiek.

Wenst u graag een richtprijs of wilt u dat wij mee nadenken over uw constructie. Maak dan een afspraak zodat de verkoper zeker aanwezig is om samen met hem alles te bekijken, en u de nodige uitleg en prijs kan meegeven. 

Realisaties