Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Volg ons

 

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
8.00 – 12.00 uur  

HOUTCONSTRUCTIES


Met kennis van zaken helpt ons ervaren team je verder. Wij weten dat elk project uniek is en zijn eigen aanpak vereist. Kom gerust even langs en wij bespreken alles met jou. Chris, onze verkoper is zaterdag voormiddag altijd aanwezig of maak door de week even een afspraak zodat Chris ook dan tijd voor jou kan voorzien en dan kan hij alles persoonlijk mee bekijken.

We proberen altijd met de klant mee te denken. Mensen komen met ideeën naar hier en aan de hand van een uitvoerig gesprek komen we tot een uniek project dat vervolgens in ons eigen atelier tot leven wordt gebracht.

Voor het gebruikte hout is alleen het beste goed genoeg. Als houtsoort gaan we steevast voor Rood Noorse grenen, dat groeit trager door het koude klimaat en heeft daardoor een vastere structuur en dus een betere kwaliteit wat resulteert in een lange levensduur met relatief weinig onderhoud. Hiervoor werken we enkel samen met de grootste Belgische importeurs.

Doe alvast inspiratie op via onderstaande rubrieken op onze website, waar je heel wat realisaties van ons kan terugvinden.


TUINHUIZEN

Lees meer

CARPORTS

Lees meer

PAARDENSTALLEN

Lees meer

SCHRIJNWERKERIJ

Lees meer

INTERIEUR

Lees meer