Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Volg ons

 

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
8.00 – 12.00 uur  

Carports

Om uw wagen te beschermen tegen allerlei weersinvloeden kan u kiezen om een carport te laten plaatsen. Een ander groot voordeel is dat je droog in en uit de wagen kan stappen, verder is een carport ook een geschikte plek om andere zaken droog neer te zetten zoals fietsen of het wasrek.

Onze carports zijn gemaakt in geïmpregneerd hout, wat weinig tot geen onderhoud vraagt.  Het dichtmaken van de zijwanden of achterwand kan met geïmpregneerde tuinschermen of profielplanken. Er is ook mogelijkheid tot uitbreiding voor meerdere autostaanplaatsen of een opberghok.

Wat palen betreft, kiest u best 12 x 12 cm. De verankering doen we met gegalvaniseerde paalvoeten op de grond of met paalpinnen in de grond. Dit garandeert een stevige en duurzame constructie.

Ook voor dakbedekking bieden wij u graag de keuzen tussen metalen profielplaten met anti-condens of eventueel een lichtplaat. Voor regenwaterafvoer gebruiken we dakgoten in polyester. De boordplanken maken het geheel af.

Alles kan op maat gemaakt worden. Of het nu gaat om een losstaande carport, een carport met afgesloten zijkant door tuinschermen, een familie carport voor meerdere auto’s, een carport aanbouw aan huis of achterbouw, carport voor een mobilhome…