Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
7.30 – 14.00 uur  

Carports

Een carport maakt het leven aangenamer: u parkeert heel gemakkelijk uw wagen, u bergt er uw fiets(en) op en mits mooi gemaakt is het ook een esthetische aanvulling op uw huis en/of tuin. De houten types van HBM voldoen op dat vlak zeker aan uw kwaliteits- en smaakeisen!

De carpots van HBM worden geproduceerd met geïmpregneerd Rood Noors Grenen hout. Dit stevige Scandinavische hout vraagt relatief weinig onderhoud en is een lust voor het oog.

Wat de palen betreft, kiest u uit exemplaren van 9x9 of 12x12 cm. De verankering doen we gegalvaniseerde paalvoeten of pinnen, die een heel stevige en duurzame constructie garanderen. De boordplanken maken het geheel af.

Ook voor de dakbedekking bieden wij u graag de keuze, namelijk tussen kunststof of metalen profielplaten met anti-condens. Voor de regenwaterafvoer gebruiken we standaard heel betrouwbare dakgoten in polyester.
De afwerking van uw carport gebeurt door boordplanken rondom.

Carport Losstaand, Carport zijkant afgesloten met tuinschermen, Familie Carport voor meerdere auto's, Carport aanbouw aan huis of achterbouw, Carport Mobilhome,...