Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
8.00 – 12.00 uur  

Carports

Een carport maakt het leven aangenamer: u parkeert heel gemakkelijk uw wagen, u bergt er uw fiets(en) op en het is ook een esthetische aanvulling op uw huis en/of tuin. De carports van Hout- en Bouwmarkt HBM voldoen op dat vlak zeker aan uw kwaliteits- en smaakeisen. Ze worden geproduceerd met geïmpregneerd Rood Noors Grenen hout. Dit stevige Scandinavische hout vraagt relatief weinig onderhoud en is een lust voor het oog.


Wat de palen betreft, kiest u best 12x12 cm. De verankering doen we met gegalvaniseerde paalvoeten op de grond of paalpinnen in de grond, die een heel stevige en duurzame constructie garanderen. De boordplanken maken het geheel af. Ook voor de dakbedekking bieden wij u graag de keuze, namelijk tussen metalen profielplaten met anti-condens of eventueel een lichtplaat. Voor de regenwaterafvoer gebruiken we dakgoten in polyester.

De afwerking van uw carport gebeurt door boordplanken rondom.

Alles kan op maat gemaakt worden. Of het nu gaat om een losstaande Carport, Carport zijkant afgesloten met tuinschermen, Familie Carport voor meerdere auto's, Carport aanbouw aan huis of achterbouw, Carport Mobilhome,...