Contacteer Ons

Tel:  014 85 32 98
[email protected]
BE 0738.641.637

Contacteer ons

Volg ons

 

Locatie

HBM

Rode Akkers 3
2460 Kasterlee

Bekijk routemap

Openingsuren

ma - vrij:
zaterdag:
7.00 – 17.30 uur
8.00 – 12.00 uur  

Paardenstallen  

Hout- en Bouwmarkt HBM legt zich toe op de verkoop en constructie van paardenstallen, volledig op maat van de klant. Kwaliteit en stevigheid zijn voor ons heel belangrijk. Voor onze paardenstallen gebruiken we steeds 45mm Rood Noors Grenen hout. En waarom hout? Omdat dit zoveel aangenamer is dan beton, zowel voor het dier als voor de eigenaar. Bovendien is het zeker niet duurder! En om helemaal zeker te zijn dat uw paarden in het grootste comfort in de stal verblijven, werken we voor onze stallen altijd met planken voorzien van een dubbele tandgroef. Dit maakt de stallen perfect winddicht en vermijdt insijpelen bij slagregen en onweer. 


Wij kunnen de paardenstallen leveren met tweedelige deuren met zware gegalvaniseerde kaders, gegalvaniseerde ramen, en een binnenruimte met dichte of open tussenwanden. Verder kan de binnenzijde bekleed worden met betonplex voor een makkelijk onderhoud van de stal. Wilt u ook een zadelruimte? Dat kan perfect!

 Voor de pony's hebben wij een aangepaste variant van onze standaard tweedelige staldeur.
Hiervoor hebben we een lager model ontworpen met een gegalvaniseerd u-profiel tegen het bijten. 

Wenst u graag een richtprijs of wilt u dat wij mee nadenken over uw constructie. Maak dan een afspraak zodat de verkoper zeker aanwezig is om samen met hem alles te bekijken, en u de nodige uitleg en prijs kan meegeven.

Heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan hieronder enkele van onze realisaties.